Frisørene på Dahl Studio

Silje Dahl (32år)

Silje tok svennebrevet i 2014. Hun er eieren/driver av Dahl Studio, som ble åpnet i 2020. Hun brenner for balayage og fargeforandringer. Silje står alltid klar med et smil, og hennes rolige energi lager en behagelig stemning i salongen. På fritiden liker hun å trene og lage mat, og har stor interesse for interiør. Book time hos henne på vår nettbestilling.

Maria (23år)

Maria tok svennebrevet i 2020. Hun brenner for yrket sitt, og tar gjerne en utfordring når det kommer til crazy farger eller en kul herreklipp. Hun har godt humør, og alltid et smil om munnen. På fritiden liker hun å drive med kreativt håndarbeid, eller å ta en rolig kveld med gaming. Book time hos henne på vår nettbestilling.

Mathea (28år)

Mathea tok svennebrevet i 2015. Hun brenner for foliestriper, balayage og klipp. Mathea har en smittende latter som lager god stemning rundt oss på salongen. På fritiden bruker hun tiden sin på trening, og med familien sin. Book time hos henne på vår nettbestilling.

Stine (31år)

Stine er utplassert hos oss på Dahl Studio. Hun går på voksenopplæring på frisørlinja på Kalnes videregående skole, og følger nå drømmen om å bli frisør. Stine er hos oss med sitt gode humør hver fredag, og har modeller på både vask, klipp, farge og striper. På fritiden sin jobber hun hardt med skoleoppgaver, eller er i stallen og steller med hestene.